تارت میوه ای با cream cheese

مواد لازم:

کیک اسفنجی 3 عدد

خامه 250 گرم

پودر شکر نیم لیوان

پنیر خامه ای نیم لیوان یا 5 عدد پنیر کیبی یا kiri

پودر خامه ( دریم ویپ یا کرم شانتیه ) 2 عدد

بادام ورقی 

کمپوت میوه

پودر ژلاتین 5 گرم

3 ق غ پودر شکر

 

 

 

برای کیک تون میتونید از پودر کیک آماده استفاده کنید و یا از دستور کیک اسفنجی که من البته از دستور کیک اسفنجی کیک باس  وبلاگ شف ژولیت عزیز  استفاده میکنم!

3 قالب کمربندی هم اندازه رو آماده میکنید:

قالب ها رو باز کرده و سینی کفش رو میذارید روی سطحی و کاغذ روغنی رو روش میذارید و بعد کمر قالب رو میذارید روی کاغذ و سینی رو با کمربندش میبندید, بطوری که کاغذ روغنی از دورتادور قالب زده بیرون, و بعد باقی های اضافه رو میچینید :

مایع کیک مورد نظر رو که آماده کردید میریزید توی قالب ها :

و میذاریدشون توی فر 180 درجه  :

کیک تون که آماده شد از فر خارجش میکنید و لبه های کیک رو از دیوار قالب با چاقو جدا کرده و از قالب خارج میکنید اما کاغذ روغنیش رو جدا نمیکنید از کیک :

و همان طور که کیک داغه هنوز ,تکه ای از کاغذ روغنی رو میذارید روی کیک و  بشقاب صاف و سنگینی رو برداشته و میذاریدش روی کیک و  تا سطح کیک صاف بشه :

و هر کیک رو به دو قسمت تقسیم میکنید , با نخ و یا چاقوی اره دار:

روی کیک رو با آب کمپوت آناناس یا کمپوت دلخواه تون خیس میکنید تا خوب به خورد کیک بره:

الان کرم تون رو آماده میکنید ( خامه و پنیر و پودر خامه و پودر شکر رو با هم مخلوط میکنید و با همزن خوب میزنید تا زمانیکه ببینید خامه فرم گرفته) :

خامه رو میریزید توی قیف و روی یه طبقه از کیک رو با خامه میپوشونید:

و ورق دوم رو میذارید روی خامه و کاغذ روغنیش رو برداشته و کمی آب آناناس به خوردش میدید و باز یه طبقه خامه و سه باره یه ورق کیک :

 

و این کارو ادامه میدید تا همه ورقه ها رو به کار ببرید :

و شروع میکنید اطراف کیک رو با خامه پوشش میدید و با پالت صافش میکنید:

ورقه های بادام رو توی سینی ریخته و میذاریدش توی فر تا کمی طلایی

شه و دور تا دور کیک رو با اون میپوشونید :

پودر ژلاتین رو در نصف لیوان آب کمپوت دلخواهتون رو میپاشید و 5 دقیقه صبر میکنید تا حالت اسفنجی پیدا کنه و بعد میذاریدش 20 ثانیه توی مایکروفر تا شفاف شه و  3 ق غ پودر شکر رو باهاش مخلوط میکنید و میذارید تا سرد شه و بعد وانیل و رو بهش اضافه میکنید :

ژلاتین که سرد و غلیظ شد, میوه های دلخواه رو می زنید توی اون و روی کیک تون میچینید ,

/ 7 نظر / 5212 بازدید
آناهیتا

سلام شهناز جون.چقدر باسلیقه چقدر خوشگل حرف نداره.خیلی زیباست و مطمئنن خیلی هم خوشمزه باید باشه. کاش منم میتونستم خامه بخورم صددر صد درستش میکردم. موفق باشید

ليلا

چقدر خوب كه عكسا باز ميشه رسپي عالي با كلي نكته ريز

negin

واییییییییییییی دلم غش رفت دخترررررررررر منم میخواممممممممممممممم عالی شده. نوش جونتون آپم و منتظرت

مارپل

سلام،واقعا هم هنرمندي شما هم خوش سليقه،من کلا عاشق عربا و qaza هاي عربي هستم،خوشحال ميشم لينکم کنيد،با اجازتون لينک شديد[خجالت]

دلتنگی های یک.مادرصبور

وای عزیزم تزیینت محشره فوق العادس.برم دستورش رو بخونم ایشالا برا تولد همسری درست کنم چون عاشق این جور چیز میزهای میوه ایه.واقعا ممنونم

mamaneashpaz

[دست][دست][دست]خیلی زیباس .منم میخواااااااااااام.[خوشمزه]

کیمیا

میشه بگین این و از چه سایتی گرفتین؟میخوام بقیه چیزاشو هم ببینم آخه عالین.عربی هم بلدم.ممنون میشم راهنمایین کنین عزیزم