حلوای آرد گندم با شیر

قبل از هر چیزی بگم که من این دستور رو از وبلاگ مطبخ رویا بر داشتم و کمی تغییرش دادم!

 

حلوای آرد گندم

مواد لازم :
آرد ۵٠٠ گرم
شکر ٣۵٠ گرم
روغن ٣٠٠ میلی
پودر شیر ١ لیوان
کره یا روغن حیوانی ۵٠ گرم
زعفران ١/٣ قاشق چایخوری
آب ٢ لیوان
پودر هل ١ قاشق چایخوری
گلاب نصف لیوان

 

طرز تهیه :

شکر را با ٢ لیوان آب خوب مخلوط می کنیم وروی حرارت می گذاریم تا خوب بجوشه وکمی غلیظ بشه .بعد کنار می گذاریم تا سرد بشه وبعد از سرد شدن گلاب را به آن اضافه می کنیم .



اول آرد را روی حرارت ملایم  حدود ١۵ دقیقه سرخ کرده و سپس شیر خشک رو اضافه کرده و به مدت ١٠ تا ١۵ دقیقه دیگه روی همون حرارت ملایم مدام هم میزنید و  سرخش می کنیم .در این حالت باید خوب آرد را به هم بزنیم تا نسوزه .وقتی عطر آرد سرخ شده تمام فضای خونه را گرفت انوقت متوجه می شویم که آرد خوب سرخ شده .رنگ آرد نباید تغییر کنه که طلایی شه، فقط بوی سرخ شدن بده ، یک راه دیگه هم اینه که کمی شربت را روی یک قاشق آرد بریزم وبعد اونرا چک کنیم رنگ آرد کاملآ مشخص می شه .



سپس روغن مایع را به ارد اضافه می کنیم ومجددآ روی حرارت حدود ده دقیقه خوب به زدم تا باز آرد در روغن سرخ شود

بعد از اون ظرف را از روی حرارت بر می داریم .این نکته خیلی مهمه که باید حرارت آرد پایین بیاد ونسبتآ سرد بشه وبعد شربت را به اون اضافه کنیم تا حلوا گلوله گلوله نشه .برای اینکار کره ها یی که در فریزر بودند به داد ما می رسه .کره ها را که اضافه می کنیم با یک تیر دو نشون می زنیم هم حلوای ما عطر خوبی می گیره وهم دمای اون مناسب میشه .

زعفران دم کرده  ودر صورت تمایل هل را هم اضافه می کنیم .

شربت را به آرد اضافه میکنیم وباز خوب به هم می زنیم تا کاملآ به خورد هم بره واصلآ گلوله نداشته باشه .حالا مجددا روی حرارت می گذاریم وخوب هم می زنیم تا حلوای ما انسجام پیدا کنه ویک تیکه بشه .



در آخر می تونیم کفگیر را کنار بگذاریم ومثل قدیمیها دوتا دست ظرف را بگیرم وبه چپ وراست خم کنیم تا حلوای ما کاملآ یک تیکه بشه

 

/ 4 نظر / 5605 بازدید
کاترین

ممنون من این حلوا رو جایی خوردم خیلی خوشمزه س حتما درست می کنم

سلام عزیزم .خوب بود[قلب]

الی

سلام تزینات جالبی به کار بردین خوشحال میشم به منم سر بزنین