کرم گاناش ( ganache cream )

مواد لازم:
 
خامه         ٣٢۵ گرم یا یک و ربع ایوان
شکلات       ٣٢۵ گرم یا یک و سه چهارم لیوان شکلات رنده شده
اول از همه چی بگم که بهتره از نوع مرغوبی از شکلات استفاده کنید، هر چی شکلاتتون خوشمزه تر باشه گاناش بدست اومده لذ...یذ تر میشه!
همین طور میتونید از شکلات تلخ و شکلات معمولی ، به مقدار مساوی استفاده کنید!

خامه رو به مدت ٢ تا ٣ دقیقه میذارید توی مایکروفر و یا روی حرارت غیر مستقیم، تا بجوش بیاد، سپس اونو از روی حرارت برداشته و مستقیماً میریزیدش روی شکلات و مرتب همش میزنید تا زمانی که کاملاً شکلاتتون اب شه و کرم غلیظ و نرمی بدست بیارید، بعدش بذارید توی یخچال تا ٢ ساعت بمونه و البته هر ربع ساعت اونو بیرون اورده و همش میزنید و دوباره به یخچال بر میگردونید، تا اینجا از این کرم میتونید واسه فیلینگ استفاده کنید، اما اگر که واسه تزیین کیک میخواهید باید اونو در حرارت اتاق قرار بدید و بعد با همزن میزنیدش تا قوامش غلیظ تر شه و بشه واسه تزیین ازش استفاده کرد!
 
 
 
 
 
/ 11 نظر / 3145 بازدید
نمایش نظرات قبلی
الهام

به به خیلی عالیه اگه بشه دستور شما با اسم خودتون به صورت پی دی اف قابل دریافت باشه خیلی عالی میشه

نسیم

با خامه های پگاه هم می شه اینو درست کرد؟ یا حتما باید از این خامه های قنادی باشه؟ ضمنا مطالبتون خیلی عالیه . دستتون درد نکنه

فاطمه

سایت خیلی خوبی دارین موفق باشین

negin

به به خیلی عالیه. شاد باشی شهناز جون آپم

داریوش فریاد رامسر

سلام سال نو مبارک. من اتفاقی به وبلاکت بر خوردم قشنگ بود مخصوصا شرینی عربیه را درست کردم خوشزه شده بود ولی چقدر باید گرما می دایم چند تا را خام و چندتا سوزوندم ولی چندتا طلائی شد ولی خیلی خوشمزه شد . دستت درد نکنه

من و الیت

بعد یه دسرخوشمزه یه فنجون قهوه کوپا میچسبه! مخصوصا اگه همراهش یک سقر به استانبول! هم داشته باشه! 30 سفر به استانبول به ازای خرید هر جعبه و کیسه کوپا و با ارسال شماره سریال به 10003388 شانس برنده شدن خود را برای سفر به استانبول امتحان کنید.

داریوش فریاد رامسر

سلام ولی درست کردم چقدر خوشمزه شده بود . اها به خوشمزه گی کارتان نه . درسته من مرد هستم اشپیزی رو دوست دارم چند وقته به وبلاکت سر می زنم و از دستورات تان استفاده می کنم عالیه . با سپاس داریوش از رامسر

انواع سوپ، سالاد، گوآکاموله، اردور لبو و ماست چکیده و رشته پلو،به همراه چند غذای هندی و مکزیکی دیگر، امروز در زندگی از آ...تا...ی