غُریبه

غُریبه با ضمه روی حرف غ ، یه شیرینی پر طرفدار عربیه که البته خیلی خیلی آسون و مواد لامش توی همه خونه پیدا میشه!


مواد لازم:
آرد الک شده          ۶ لیوان...
پودر شکر.            ١ لیوان
کره نرم شده.        ١ لیوان
سفیده تخم مرغ     ١ عدد
وانیل.                 ١ ق چایخوری

کره رو با همزن برقی و یا قاشق چوبی خوب میزنید تا کمی پف کنه!

مخلوط کره رو به سفیده اضافه کرده و دوباره اونارو با هم خوب میزنید،
آرد رو هم به تدریج اضافه میکنید و هم زده تا وقتی که خمیر نرمی بدیت بیارید که بشه باهاش توپ های کوچیکتر از گردو درست کرد!

توپک ها رو توی سینی فر چرب شده با روغن گذاشته و یه دونه مغز بادام میذارید توش و کمی فشارش میدید تا بره داخل و همزمان توپکها پهن میشن!
و میذاریدش توی فر با حرارت متوسط ١٧٠ درجه تا زمانی که پخته شه!
بدونید که نباید رنگش طلایی شه، یعنی تا حدی پخته شه که رنگش زرد روشن و یا طلایی روشن باشه! اگه بیشتر از حد طلایی شه ، خشک میشه و بافت نرم و تردش رو از دست میده!

/ 1 نظر / 1292 بازدید
داریوش فریاد رامسر

سلام سال نو مبارک . اتفاقی به وبلاکت بر خوردم شیرینی غُریبه رو درست کردم اول سوزوندم بعد خام تر شد چندتای اخرش طلائی شد ولی خوشمزه شده بود خوشحالم که شیرینی استان فارس خوردم راستی من خودم غذای خودم درست می کنم . خوشحالم به وبلاکت اومدم . با سپاس داریوش از شمال ایران رامسر