بسبوسه

بسبوسه نیز یکی از شیرینی های اصیل شرقی و بخصوص رایج در کشورهای عربیست!

 

مواد لازم:

آرد سمولینا 1 و 3/4 پیمانه

پودر نارگیل 1 پیمانه

شکر نصف پیمانه

روغن نصف پیمانه

آب نصف پیمانه

وانیل 1 ق چ

تخم مرغ 1 عدد

خامه صبحانه 150 گرم یا یک قوطی ( میتونید همین مقدار ماست رو جایگزینش کنید.)

پودر شیر خشک 3 ق غ سر پر

بکینگ پودر 1 ق چ

مغز بادام برای تزئین به اندازه کافی

شهد از قبل آماده شده 1 و نیم پیمانه

 

فر روی روی 160 درجه سانتی گراد تنظیم کرده :

کف سینی مخصوص فر تقریبا 20×30 رو با اَرده کاملاً  چرب میکنید :

مواد خشکمون مثل سمولینا و پودر نارگیل و پودر شیر و بکینگ پودر و وانیل رو در ظرف عمیقی ریخته :

تخم مرغ و خامه و روغن و اب و شکر رو در میکسر میریزید و یا با همزن به مدت 2 تا 3 دقیقه میزنید , به حدی که مواد تون خوب با هم مخلوط شن و یه مخلوط کرم رنگ بدست بیاد:

الان این کرم بدست اومده رو با مواد خشک تون مخلوط میکنید:

اولش میبینید که مخلوط مایعی دارید , کم کم با ادامه همزدن میبینید که سمولینا از مایعاتی که به خوردش رفته غلیظ تر میشه و دونه های درشت تر شده:

خمیر رو توی سینی به طور هم سطح پخش کرده:

و پشت قاشق رو با روغن چرب کرده و میکشید روی سطح بسبوسه و صافش میکنید:

روی اونو مغز بادام میذارید:

و میذاریدش توی فری که از قبل گرمش کردید, 40 تا 45 دقیقه بمونه ! زیرش که طلایی شد, گریل رو هم روشن کنید تا سطحش طلایی شه:

 

پخت بسبوسه و طلایی شدنش بسته به درجه و حرارت فر تون متفاوته, شما میتونید از طلایی شدن لبه های بسبوسه تون متوجه بشید که زیرش طلایی شده یا نه:

این عکس بعد از گذشت 10 دقیقه از قرار دادنش تو فر , گرفته شده , میبینید که پف کرده و ور اومده:

و بعد از خارج کردنش از فر , بلافاصله شیره تون که باید سرد هم باشه رو میریزید روش, روی تمام سطحش رو بپوشونه:

این مقدار شهد , یه بسبوسه متوسط از نظر میزان شیرینی اش رو میده بهتون, شما اگه دوست دارید میتونید مقدار شهد رو بسته به ذائقه تون بیشتر کنید:

 

و این دو تا عکس آخری هم از کار خودمه که با همین ریسپی درست کردم:

/ 7 نظر / 1537 بازدید
مهسا

ممنون بابت دستورای خوبتون[قلب][گل] اگه ممکنه نونها رو بیشتر بزارید و دسرها ممنون از لطفتون

chefnegin

به به خیلی دوست دارم . نوش جون. آردم تموم شده باید بگیرم درستش کنم. شهناز جون پیش ما نمی یایی؟؟

بانو

سلام دوست دارید یک غذای فوری ایتالیایی بپزید؟ www.banoo.ir/post/1119 منتظر حضورتان هستیم. جامعه مجازی بانو

درگهانی

سلام عکسون بیچه باز نودن نین

بانو

سلام الویه با طرح اسکندر را در بانو ببینید www.banoo.ir/post/1214 منتظر حضورتان هستیم. جامعه مجازی بانو

بانو

سلام طرز تهیه ارده صبحانه در بانو www.banoo.ir/post/1214 منتظر حضورتان هستیم. جامعه مجازی بانو

کابینت آشپزخانه

با سلام وب سايت ايران شيد به صورت تخصصي در زمينه ي دکوراسيون داخلي حاوي مطالب مفيد و ارزشمندي در زمينه دکوراسيون و نکات اون هست محوطه سازي دکوراسيون اتاق پذيرايي نورپردازي کابيت آشپزخانه دکوراسيون اتاق خواب سرويس بهداشتي منازل ويلايي خانه هاي رويايي و... http://www.iranshid.com