رولت خامه ای

رولت خامه ای:

مواد لازم:
آرد ٣/۴ لیوان
شکر ٣/۴ لیوان
تخم مرغ ۴ عدد...
آب جوش ١ ق غ
وانیل ١ ق چ
نمک ١ ق چ

اول از همه فر رو روی درجه ٢٢٠ درجه روشن میکنید و میرید سراغ بقیه کارتون!

تخم مرغ هارو در ظرفی ریخته و به مدت ۴ دقیقه با همزن برقی میزنید تا زمانی که حجمش زیادتر شه و رنگش رو شن تر
شکر رو به تدریج اضافه کرده و باز به مدت ۵ دقیقه میزنید تا خوب پف کنه و مخلوط کرمی بدست بیارید!
 
وانیل و آب گرم رو به تخم مرغ ها اضافه کرده و باز به مدت تقریباً ١ دقیقه هم میزنید،
 
 
بعد از اون آرد رو که با نمک الک کرده اید( بهتره ٣ بار الک کنیدشون ) به تدریج به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و با لیسک یا قاشق ، به آرومی و دورانی ، مواد رو مخلوط میکنید با هم
 
 
سینی ٣۵ در ۴۵ مخصوص فر رو چرب کرده  و کف اونو کاغذ روغنی گذاشته، روی کاغذ روغنی رو کمی آرد الک میکنید ، طوری که لایه نازکی روی سطح کاغذ روغنی رو گرفته باشه!
مخلوط رو به آرومی بریزید توی سینی و با کمی تکون دادن و کج کردن سینی، مواد رو در همه جای سینی به تساوی پخش کنید،
 
سینی تون رو بذارید توی فر به مدت ١٠ تا ١۶ دقیقه بمونه، البته ٨ دقیقه که شد در فر رو باز کنید و با انگشت روی کیک رو چک کنید، اگه جای انگشتتون نموند و روش قهوه ای روشن شده ، فر رو خاموش کنید و از فر خارجش کنید، البته حرارت فر ها متفاوته و شما اگه دیدید هنوز نپخته در فر رو بسته و تا ١۵ دقیقه کامل بمونه توی فر!
حواستون باشه که سوییس رول اگه زیاد بمونه توی فر بسکوییت میشه!
در این زمانی که کیک تون توی فر شما خامه یا مربا رو آماده کنید، بعد از پخت کیک تون از فر خارجش کنید و یه سینی هم اندازه رو برگردونید روی کیک تا خشک نشه! و بذارید تا  خنک شه !
 
 
با لبه چاقو لبه های کیک رو از سینی جدا کرده و بعد روی سطحی رو کاغذ روغنی گذاشته و روی اونو پودر قند الک کنید و سینی کیک رو برگردونید روی اون، الان کاغذ روغنی قبلی که کف کیک بوده اومده روی کیک، اونو خیلی آروم و با کمک نوک انگشتتون از کیک جدا کنید تا لایه کیک همراه با کاغذ، کنده نشه! و ظاهر قشنگش رو از دست نده
 
 
و بعد کیک تون رو همراه با کاغذ روغنی جدیدی که زیرش انداختید رول میکنید، از عرض با طولش به دلخواه خودتون ، و به مدت ٢ ساعت یا بیشتر میذاریدش لایه نایلون یا پارچه تمیزی و میذارید توی یخچال
 
 
بعد از اون مدت ، کیک رولت رو باز کرده و پهنش میکنید و روی اون خامه زده شده یا مربا و یا هر دو میمالید! و دوباره اونو رول میکنید، منتها اینبار بدون کاغذ روغنی!
روی رولت رو نیز به دلخواه میتونید به لایه نازک خامه بکشید!
و با چاقو اره دار اونارو برش های یه سانتی بدید!
 
 
 
 
/ 6 نظر / 3118 بازدید
negin

سلام عزیزم. عکست باز نشد اما میدونم که مثل همه کارهات عالیه شاد باشی آپم

الهام

سلام شهناز خانم خیلی ممنونم از دستوراتتون خیلی عالیه من تازه وبلاگتونو پیدا کردم کارتونو ادامه بدید متشکرم

داریوش فریاد رامسر

سلام سال نو مبارک . اتفاقی به وبلاکت بر خوردم شیرینی غُریبه رو درست کردم اول سوزوندم بعد خام تر شد چندتای اخرش طلائی شد ولی خوشمزه شده بود خوشحالم که شیرنی استان فارس خوردم

فاطمه

عجب وبلاگ محشری لطفا دامه بدید[گل][گل]

F

سلام ببخشید من اینو درست کردم ولی توی لوله کردنش ترک خورد و کیکم شکست.میشه توضیح بدید چطوری لوله ش کنیم که خراب نشه؟ممنونم

محسن

درود بر شما این پیشنهادی است که به تمام مدیران سایت های آشپزی که خود مولف و هنرمند کارهای خود می باشند داده شده است: بنده یک انتشارات دارم و دلم می خواهد مجموعه کتاب های متفاوت آَشپزی در بیاورم. از شما می خواهم در صورت تمایل مطالب تان را جمع آوری و به من بدهید تا با نام خودتان به چاپ برسانم. بعد خودتان می توانید کتاب تان را نیز در سایت خود تبیلغ کنید و بفروشید. موفق باشید محسن باطنی 66915918- 09355703642